NUFFNANG

Tuesday, 26 August 2014

PANAS !! GEMPAQ !!! BONGKAR !!!! ... Hot! Tiket Anwar Ke Tel Aviv Bocor. Kenapa Di Pergi Ke Israel 20 Ogos Yang Lalu?

Hot! Tiket Anwar Ke Tel Aviv Bocor. Kenapa Di Pergi Ke Israel 20 Ogos Yang Lalu?

PANAS !! GEMPAQ !!! BONGKAR !!!! ... Hot! Tiket Anwar Ke Tel Aviv Bocor. Kenapa Di Pergi Ke Israel 20 Ogos Yang Lalu?

Dalam saat negara berkabung kehilangan MH17 & MH370,seluruh rakyat Malaysia juga bersimpati terhadap nasib rakyat Palestin.Anwar pula sibuk ke Tel Aviv mungkin memohon talian hayat sebelum beliau disumbatkan ke dalam penjara.
Baru baru ini timbul cerita Anwar Ibrahim telah terbang ke Tel Aviv. Namun rata rata penyokong pakatan bingkas bangun pertahankan Syeikh Ketum mereka tidak pernah memijakkan kakinya di bumi Israel.
Menurut Masterdedah :
“PADA TAHUN 2012, ANWAR PERNAH PERGI KE TURKI. KEMUDIAN ANWAR DIPERCAYAI LESAP SELAMA 6 JAM ANTARA JAM 3.05 PETANG HINGGA 9.50 MINIT MALAM PADA 5 FEBRUARI 2012.
APA DIA BUAT MASUK ISRAEL? DALAM ATURCARA YANG DIKELUARKAN ANWAR KATA DIA PI UMRAH DENGAN WAN AZIZAH PADA MASA TERSEBUT IAITU PADA JAM 2.00 PETANG, 5 FEBRUARI .
BILA DISEMAK TIDAK ADA SATU PESAWAT PUN YANG BERLEPAS DARI TURKI PADA JAM 8.00 MALAM (4 FEB 2012) KE MEKAH DAN SAMPAI PADA JAM 2.00 PETANG DI SANA. SO ANWAR HILANG KE MANA?
BESAR KEMUNGKINAN ANWAR DIKATAKAN PERGI KE ISRAEL MENERUSI TEL AVIV MENGGUNAKAN TIGA PESAWAT BERIKUT:
1) ESB-IST by Turkish Airlines TA2175. Depart 21.00. Arrival 20.05
IST – TLV by Private Flight.
2) ESB – IST by Turkish Airlines TA2175. Depart 21.00. Arrival 20.05
3) IST – TLV by Turkish Airlines TA 2175. Depart 00.55. Arrival 0.305
and boarding to Mecca (Jeddah) from Tel Aviv, thru transit at Amman (AMM) with
4) TLV – AMM by Royal Jordanian RJ343. Depart 09.50. Arrival 12.05.
5) IST-ESB by Domestic flihgt TA2170. Depart 18.00. arrival 19.00
Daripada data pesawat ini, dipercayai ada kemungkinan besar Anwar Ibrahim telah menghabiskan selama 6 jam di Tel Aviv, Israel antara jam 3.00 petang hingga jam 9.50 malam.
KEMUDIAN ANWAR BALIK SEMULA UNTUK BERPIDATO DI TURKI DALAM KONGRES PENDIDIKAN ISLAM SEDUNIA.
SO PERJALANAN YANG SAMA DIPERCAYAI DIAMBIL OLEH ANWAR KETIKA KE TURKI PADA 20 OGOS 2014 LEPAS.
Selepas pendedahan trip Anwar ke Tel Aviv sekarang muncul 2 lagi bukti berupa tiket dan juga Itenary butiran perjalanan Anwar.
tiket anwartiket anwar2
Sebelum ini hanya desas-desus dan itenary yang dipaparkan. Kini keratan tiket penerbangan Royal Jordan Air ke Tel Aviv pada 20 Ogos yang memaparkan nama Anwar Ibrahim, tarikh perjalanan dan nombor tempat duduk pula didedahkan. (RUJUK POSTING INI)
Anwar Ibrahim mengambil kesempatan daripada perhimpunan Kesatuan Ulama Sedunia yang menyaksikan Presiden PAS, Hadi Awang dilantik sebagai salah seorang daripada Naib Ketua oleh Yusof Qardawi yang diangkat sebagai Ketua Kesatuan Ulama Sedunia yang berlangsung di Istanbul.
Kepada para penyokongnya, Anwar memberitahu kononnya dia telah mempengaruhi Yusof Qardawi dan pemergiannya ke Istanbul adalah untuk memastikan Hadi Awang benar-benar dilantik ke jawatan tersebut.
Yang tidak diberitahu oleh Anwar Ibrahim ialah, dia hanya transit di Istanbul selama beberapa jam sahaja, sebelum menaiki pesawat Royal Jordan Air dari Istanbul ke Tel Aviv pada 20 Ogos.
Kaitan Anwar Ibrahim dengan Zionis telah lama diperkatakan terutama sekali bantuan kewangan dan latihan yang diterimanya menerusi badan-badan utama propaganda Zionis dunia. Bagaimanapun, Anwar Ibrahim sentiasa berhelah dan menyatakan bahawa semua itu hanyalah fitnah semata-mata.-BuletinSengal
Pisau kata ” Dia pi Tel Aviv bagi warning kat Israel? ptuii.. nak termuntah dengan pencacai nafi berita ni..”

source : pisau.net

No comments: