NUFFNANG

Thursday, 15 January 2015

NURUL IZZAH SENGAJA GALI LUBANG KUBUR SENDIRI!!!

Ketika memberikan keterangan di mahkamah, Nurul Izzah yang disaman oleh Pengerusi NFCorp kelihatan terlalu gugup dan memberikan jawapan yang berbelit-belit yang kesudahannya, dia menyalahkan Rafizi Ramli.

Keadaannya itu semakin memperkukuhkan label PUTERI FITNAH kepada Nurul Izzah kerana hanya pandai bercakap ketika memegang mikrofon tetapi apabila disoal di dalam mahkamah, tergagap-gagap dan akhirnya mengakui yang dia membuat fitnah.

Dengan wajah yang tidak berseri dan kelihatan lemah tidak bersemangat, apakah Nurul Izzah sudah sedar bahawa kerjaya politiknya yang dibina daripada fitnah dan tohmahan akan berakhir? 

Perlu diingat, tahun lepas, Nurul Izzah akhirnya terpaksa mengakui yang dia mencipta fitnah dan membuat fitnah bagi mencapai kemenangan di Parlimen Lembah Pantai. 

Raja Nong Chik bagaimanapun, memaafkan Nurul Izzah walaupun terdapat desakan agar Raja Nong Chik tidak melepaskan Nurul Izzah kerana dia tidak akan belajar daripada kesilapannya. 

Nurul Izzah kemudiannya bebas daripada sebarang hukuman atau pembayaran ganti rugi kepada Raja Nong Chik sekalipun, dia bersama-sama Rafizi Ramli telah menjahanamkan perniagaan Raja Nong Chik menerusi permohonan maaf terbuka dan mengakui kesalahannya. 

Diharapkan Pengerusi NFCorp tidak mengulangi kesilapan Raja Nong Chik. Manusia seperti Nurul Izzah perlu dihapuskan kerjaya politik mereka kerana kerjaya politik mereka tidak memberikan kebaikan kepada rakyat.

Sebaliknya, dia lebih berminat untuk menghuru-harakan negara menerusi cerita-cerita fitnah. Saman ke atas Nurul Izzah perlu membuatkan dia tersedak dan terkedu.

Mungkin kemudian dia akan memikirkan semula modus operandinya selaku Ahli Parlimen dan ahli politik tanpa perlu bergantung kepada lagi kepada retorik dan populariti sensasi seperti yang dilakukannya sekarang. Tapi, itu pun kalau dia sedar diri la!!!

PS: Sebelum ni, memang seronok sangat tengok Si Nurul Izzah ni meroyan!!! Klik Sini
source : semut hitam

No comments: