NUFFNANG

Monday, 2 February 2015

[DEMI GAGALKAN HUDUD, TUTUP KES BALAK DAN BAH BESAR] ... SELEPAS PASMA , IMPIAN KELANTAN PULAK UNTUK MALUKAN ULAMA PAS !!

[DEMI GAGALKAN HUDUD, TUTUP KES BALAK DAN BAH BESAR] ... SELEPAS PASMA , IMPIAN KELANTAN PULAK UNTUK MALUKAN ULAMA PAS !!

Selepas anaknya Guan Eng mengecam menghentam kerajaan PAS Kelantan pasal tak buat kerja waktu  banjir di akhbar Sin Chew Daily ,  tiba-tiba ada program GIK  ( Gabungan Impian Kelantan ) dibuat di negeri itu .

Melihat daripada senarai pemimpin yang hadir  , GIK ini digerakkan geng Anwarinas a.k.a Pro Anwar Ibrahim dalam PAS dengan kerjasama DAP . 

Ia satu tamparan hebat kepada kerajaan PAS Kelantan diterajui  MB Datuk Ahmad Yaakob yang pro ulama dan menyokong Presiden . 


 Malah di twitter Kit Siang , seperti anaknya mereka kini mengecam gaya  PAS  memerintah negeri  Kelantan yang dilihat mundur .Apakah Kelantan yang merupakan negeri terakhir PAS diperintah pro ulama akan cuba disabotaj GIK yang kini  mendapat sokongan DAP ??
Ternyata  ramai betul musuh dalam selimat PAS kini sedang bergerak untuk cantas dan sailang pro ulama dalam PAS  .  

Tapi sayang  pemimpin2 atasan PAS masih lagi lena dan tidor dan tidak sedar bahawa  rakan sekutu mereka DAP kini sedang cuba tikam dari belakang .

No comments: