NUFFNANG

Saturday, 4 October 2014

PM NAJIB! Dah sampai masa PEMANDU tubuh Makmal Politik pula ...

PM NAJIB! Dah sampai masa PEMANDU tubuh Makmal Politik pula ...


Semalam di Alor Setar, di dataran stadoim SSMIV berhadapan hospital Sultanah Bahiyah, ada flashmob bantah kenaikkan harga minyak 20 sen dari penurunan subsidi pada pukul 5 petang.


Seramai 15 orang ahli PKR Cabang Tg Karang mengadakan bantah flashmob hari ini. Kalau ada PAS, lagi gempaq... sayang.


 Di Kota Kinabalu pun ada.


Manakala GAMIS dikesan menyebarkan risalah Tragedi Oktober membantah hal sama di Padang merdeka Karamunsing KK pukul 10.30 pagi tadi.


Apa yang perlu BN buat sekarang?

Pastinya PEMANDU sudah fikir impak ini semua. Mereka punya konsultan yang dibayar berjuta-juta untuk fikir dan strategikan tindakbalas. Semua reaksi sudah dijangka dan ada skrip dah sedia ...

Malah elok juga PEMANDU laburkan dua tiga juta lagi untuk perkenalkan Makmal Politik untuk dapatkan respons orang ramai bagi menjangka satu gerak kerja menghadapai gerakan subversif Anwar Ibrahim yang tak henti-henti untuk PEMANDU jaga kepentingan KORPORAT Malaysia. 

Nampaknya ramai superblogger lama-lama akan penat. Eloklah sebab kerajaan dah belanja ratusan juta dengan konsultan asing dan pasukan pemikir serta penjawab-penjawa professional. Baca RockySINI.

Nak terus terang untuk selamatkan parti nanti ada pasukan penyokong kata Unspinners dibayar orang tertentu untuk serang orang tertentu. Nak bantu jawab untuk kerajaan dan dapatkan feedback ada pula kata ini blog puak pro kerajaan pengampu.

Apabila orang tengah marah, mereka tak mahu dengar jawapan dan alasan atau hujah. Oleh itu, apa jawapan mereka tak mahu dengar.

Eloklah pro-pro hebat berpengalaman pulohan tahun dalam ceyberwar yang mutakhir ini ramai wanita dan konon dapat jutaan kontrak buat kerja. Kita-kita ni tak sehebat mereka yang satu-satunya bantu BN hingga menang banyak di Pengkalan Kubor.

No comments: