NUFFNANG

Wednesday, 22 October 2014

PANASSS!!! ...Nik Aziz Terlibat Hina Anak Anwar Ibrahim..

PANASSS!!! ...Nik Aziz Terlibat Hina Anak Anwar Ibrahim..

Nik Aziz sengaja cari pasal dengan puak liberal.. adakah patut digelarnya puak pegang anjing ni tak ada otak..
Kenapa Nik Aziz pertikai isu ni sedarkah beliau kes pegang anjing ni dapat sokongan ramai pemimpin pakatan.Nurul Izzah Anak puaka Anwar pun sokong apahalnya Nik Aziz nak hentam..
Tok Guru Nik Aziz..sedarkah anda puak yang pegang anjing ni lah yang bagi Pas menang dalam pilihanraya..mereka juga ada share syurga Pas..apa perlunya menghina mereka hingga gelar tak ada otak.. kenapa persendakan tahaluf siyasi Pas dengan mereka..bukankah ini perkembangan yang tak sihat..
image
Muryidul Am Pas, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat mempertikaikan acara kontroversi menyentuh anjing dan menyifatkan orang Islam yang terlibat tidak mempunyai akal.
“Mereka (Melayu Islam )yang pegang anjing seperti dalam kepalanya tiada otak tetapi ada ulat.
“Tidak munasabah orang Melayu Islam berhimpun ramai-ramai untuk pegang anjing, apa kebaikan yang mereka dapat tidak berguna langsung di akhirat,” katanya.
Beliau berkata demikian ketika berucap pada ‘Majlis Sambutan Tahun ke-24 Pentadbiran Membangun Bersama Islam dan Perasmian Buku Khalifah Kita Pilihan Allah dan Buku Satu Tahun Pentadbiran Menteri Besar, Datuk Ahmad Yakob’.
Pisau kata ” dia sorang saja yang ada otak? Habis nurul izzah tu macam mana?
Source : pisau.net

No comments: