NUFFNANG

Monday, 31 March 2014

Subhanallah -Bumi Akan Terhenti Berputar – Jika.....

Subhanallah -Bumi Akan Terhenti Berputar – Jika.....

Oleh rmf
Menurut kajian sains oleh 15 Universiti dibarat mendapati, apabila terhentinya umat islam didunia ini bertawaf maka akan terhentilah putaran bumi ini. Mengapa? Teruskan pembacaan anda..
New York Times menulis: “Sekiranya orang-orang Islam berhenti melaksanakan tawaf ataupun solat di muka bumi ini, nescaya akan berhentilah putaran bumi kita ini, kerana pusingan dari super conductor yang berpusat di Hajar Aswad, tidak lagi memancarkan gelombang electromagnetic.
Menurut hasil penelitian dari 15 University : Menunjukkan Hajar Aswad adalah batu meteor yang mempunyai kadar logam yang sangat tinggi, aitu 23.000 kali dari baja yang ada.Beberapa astronout yang di angkasa melihat suatu sinar yang teramat terang memancar dari bumi dan setelah diteliti ternyata ia bersumber dari Baitullah atau Kaa’bah,Mekah.
Super conductor itu adalah Hajar Aswad, yang berfungsi bagai microphone yang sedang menyiarkan dan dimana jaraknya mencapai ribuan million jangkauan siarannya”.
Prof Lawrence E Yoseph – Fl Whiple menulis: “Sungguh kita berhutang besar kpd orang Islam, Solat, Tawaf dan tepat waktu menjaga super conductor itu.” Subhanallah, Alhamdulillah, Laa Illahaillallah, Allahu Akbar.
Betapa bergetar hati kita melihat dahsyatnya gerakan Tawaf Haji dan Umrah terhadap kehidupan di muka bumi ini..
Sekarang anda mempunyai 2 pilihan. i) Biarkan super info berada di page ini supaya orang lain tidak membaca. ii) menyebarkan kepada kawan yang lain dengan klik ‘fowardkan’ supaya orang lain dapat ikut terinpirasi “Subhanallah“
source : rmf 7

No comments: