NUFFNANG

Sunday, 29 March 2015

[ DAP SUDAH PANIK KERANA UMAT MELAYU-ISLAM MULA BERSATU] ... Usaha Pemimpin Cina DAP Lagakan Melayu Melalui Sebaran Poster Di Facebook

[ MULA PANIK KERANA UMAT MELAYU-ISLAM MULA BERSATU] ... Usaha Pemimpin Cina DAP Lagakan Melayu Melalui Sebaran Poster Di FacebookJelas agenda jahat pemimpin-pemimpin DAP untuk melaga-lagakan Melayu. Mereka tahu Cina DAP tidak boleh menjatuhkan Melayu. Apabila Melayu sama Melayu berpecah belah barulah Cina DAP boleh 'pecah dan perintah' dengan selesa. Ahli Parlimen Taiping, Nga Kor Ming sememangnya seorang cauvinist dan tebal sikap keCinaannya. Ada sebab sekiranya poster di laman sosial Facebooknya bertulis dengan tulisan Melayu. Sekiranya beliau ingin menyampaikan mesej kepada bangsannya, beliau akan menulis Mandarin/Kantonis di postingnya.

Gambar pertama adalah gambar pertemuan tidak rasmi Datuk Dr Harun Din sebelum beliau bergelar Mursyidul Am PAS bersama-sama Datuk Nasaruddin Mat Isa dan DS Jamil Khir Baharom. Gambar lama ini disensasikan kembali bertujuan untuk melaga-lagakan Melayu UMNO-PAS. Gambar kedua pula adalah gambar wanita Melayu yang biadap dan kurang ajar mengherdik anggota Melayu Polis Di Raja Malaysia. Perempuan Melayu murhan ini yang diangkat sebagai hero oleh Cina DAP ini.

Nga Kor Ming bengang dengan gambar Datuk Dr Harun Din duduk berbual dengan dengan Menteri UMNO, tetapi dalam masa yang sama apabila beliau dan sepupunya selalu berjumpa dan berbincang dengan Menteri Besar Perak, DS Zambry Abd Kadir boleh pulak? Lu Langsilah YB. Jangan cakap pakai kepala lutut.

No comments: